276 Bomba cu neutroni

Articol publicat in: Educatie


A.S. Insemnare postata pe serverul din “bucatarie I.T.” si aveti posibilitatea de a citi/auzi insemnarea urmind linkul 276 Bomba cu neutroni Puteti intra si prin usa din “fata” prin linkul numit Jepilor 34 de unde prin linkul “weblog” ajungeti in pagina de “index” unde in fereastra din stinga implicit este anul 2010 si ultima de jos este aceasta insemnarea (o gasiti dupa numar).

Iesirea este “prin Sarindari!” in rest mai dati din mouse si va lamuriti.

Ma intereseaza mult sa aflu daca apar probleme tehnice la navigare ca sa ma ratoiesc la “admin” il vedeti ca sta cu ochii “holbati” la webcam si o sa ia masuri. Deci daca este cazul faceti fara grije comentarii pe aceasta tema. Fiti totusi ingaduitori ca “respectivul” este la prima incercare care este facuta dupa ureche.

News Foarte greu ( lipsa neuroni si cunostinte PHP ) am reusit sa plantez aceasta pictograma click pe ea si sunteti informat automat de actualizarea insemnarilor direct de pe serverul instalat pe Jepilor34. Rezultatul, mai postez sau nu aici implicit aflati direct de la “sursa” noutatile. Asa ca weblog.ro aproape Bye Bye

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la A.S.-P.S.

0 Responses to “276 Bomba cu neutroni”


  • No Comments

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X